O nama

Osnivač tvrtke Davor Markov jedan je od pionira servisne djelatnosti na gliserima, jedrilicama te jahtama na ovim prostorima od 70-tih godina prošlog stoljeća a što se poklapa sa počecima nautičkog turizma na ovim prostorima. 1991 godine osniva tvrtku Motonautika –luke d.o.o. za pružanje usluga u nautičkom turizmu, servis-trgovina.

  • Sjedište društva: 22243 MURTER, Luke 38.
  • Uprava društva: Davor Markov, jedini član uprave i jedini udjeličar
  • Šifra djelatnosti: 63221 Usluge u pomorskom prometu
  • Porezni broj: 03741982
  • OIB:77897531612

Od samog početka opredijelili smo se za program renomiranog švedskog proizvođača brodskih motora VOLVO PENTA u kome smo prepoznali a što je kasnije i potvrđeno najbolji mogući izbor, zbog toga što sa svojim inovacijama ide ispred konkurencije, te je kao takav prepoznat i najzastupljeniji sa rasponom snage motora od 9kW do 775 kW na brodovima do cca 16 metara dužine .
Sa četiri izvršioca, dva kombi vozila te brzim brodom za Hitne intervencije praktički možemo na četiri mjesta istovremeno intervenirati.
Raspolažemo sa svom dijagnostičkom opremom od prve do zadnje kako za benzinske tako i dizel motore , specijalne alate, inovativna pomagala stvarana godinama do ultrazvučne i endoskopske dijagnostike, i još mnogo toga što nam omogućuje da samostalno izvršavamo sve radove i ispunimo dogovorene rokove.
Imamo svoju rivu uz koju mogu pristati brodovi do cca 15 metara dužine, te dizalica za brodove dužine do osam metara.
Naša deviza je: Profesionalnost što znači stručnost i točnost uz prihvatljivu cijenu.

Copyright © 2013 Motonautika